Menu
 

Maijas beigās Saulkrastos notiks vasaras sezonas atklāšanas ballīte "Mazais salidojums"

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Dziļi violets". Foto - publicitātes "Dziļi violets". Foto - publicitātes

31.maija vakarā Saulkrastu estrādē norisināsies vērienīga vasaras sezonas atklāšanas ballīte “Mazais salidojums”. Tajā piedalīsies leģendārais un neatkārtojamais dziedātājs Žoržs Siksna, spilgtā un enerģiskā mūzikas grupa “Dziļi violets”, kura specializējas izcili jaudīgu ballīšu radīšanā, nesot neaizmirstamu pieredzi savam klausītājam, kā arī mīlestības vēstneši un dziedinātāji – grupa “Mazais princis”, vēsta rīkotāji.

Kā vēsta leģenda, tieši līdz ar grupas “Mazais princis” ierašanos pasaulē ieradās arī mīlestība, un tā vēl joprojām ir klātesoša ikvienā no grupas atvadu tūres retrītiem.

Grupa “Dziļi violets” koncertā izpildīs gan zināmākās pašu kompozīcijas, gan Latvijā un pasaulē labi atpazīstamas dziesmas savās aranžijās no Raimonda Paula un Imanta Kalniņa līdz “Backstreet Boys” un “Queen”.

Savukārt leģendārais dziedātājs Žoržs Siksna kopā ar pavadošo grupu “ARMaestro” Anatolija Livčas vadībā šim vakaram izvēlējies populārākās dziesmas no sava plašā repertuāra – sākot ar “Vālodzīti” līdz pat “Muļķe sirds” un, protams, neiztrūkstošajai “Genovevai”.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties “Biļešu paradīzes” tīklā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.