Menu
 

Salaspilī izsludināts konkurss "Gada skolotājs"

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Salaspils novada pašvaldība izsludinājusi konkursu par Salaspils novada balvu izglītībā "Gada skolotājs".

Kā liecina informācija pašvaldības mājaslapā, balva tiek piešķirta, lai izteiktu atzinību par nozīmīgu ieguldījumu izglītībā un izciliem sasniegumiem pedagoģiskajā darbībā Salaspils novadā.

Balvas mērķis ir celt pedagoga profesijas prestižu un stimulēt Salaspils novada izglītības iestāžu radoši strādājošo pedagogu darba sniegumu. 

Balvu izglītībā piešķir Salaspils novada izglītības darbiniekam par augstu profesionālo meistarību, kas veicina katra bērna izaugsmi, jaunu progresīvu mācību metožu ieviešanu, jaunu, kvalitatīvu mācību un metodisko līdzekļu izstrādāšanu, nozīmīgiem skolēnu sasniegumiem olimpiādēs, zinātnisko darbu konferencēs, mākslinieciskajā pašdarbībā un sportā, kā arī par sasniegumiem jaunatnes audzināšanā.

Balvu piešķir arī par mācību priekšmetu vai pedagoģiskās pieredzes popularizēšanu, ieguldījumu mācību iestādes vai visas izglītības sistēmas attīstībā, par bērnu tiesību aizsardzību izglītības iestādēs.

Pieteikt pretendentu balvai "Gada skolotājs" ir tiesīgi Salaspils novada izglītības un kultūras iestāžu darbinieki un administrācijas, nevalstiskās organizācijas, vecāki un izglītojamie. 

Pieteikumi jāiesniedz līdz 1.maijam.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.