Menu
 

Stopiņu pagastā pašvaldības policijas auto ietriecies autobusa pieturā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem saņēmis vien četrus izsaukumus. Otrdien plkst. 15.15 VUGD saņēma izsaukumu uz Ropažu novada Stopiņu pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums – pašvaldības policijas operatīvais transportlīdzeklis bija ietriecies autobusa pieturā.

Kā informēja dienestā, cilvēki no automašīnas bija izkļuvuši pirms VUGD darbinieku ierašanās. Glābēji ar glābšanas automobiļa palīdzību pacēla pieturas jumtu un izvilka automašīnu. Tika nozāģētas bojātās metāla konstrukcijas un ar absorbenta palīdzību sakārtota ceļa braucamā daļa.

Otrdien agri no rīta saņemts izsaukums uz Mārupes novada Babītes pagastu, kur vieglā automašīna bija noslīdējusi no ceļa braucamās daļas. Glābēji atbrīvoja cilvēku no automašīnas un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Vieglajai automašīnai tika atvienotas akumulatora klemmes.

Pēdējo dienu laikā novērsti arī divi nelieli ugunsgrēki. Pirmdien Siguldas novada Lēdurgas pagastā divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 0,5 m2 platībā, bet otrdien Ādažu novada Ādažu pagastā piecstāvu dzīvojamās mājas pagrabā dega atkritumi 1 m2 platībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.