Menu
 

Ropažu un Olaines novadā degusi ēka, Siguldā - automašīnas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

No 2. līdz 5.maijam Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis vairākus izsaukumus Pierīgā: dega vieglās automašīnas, atkritumu konteineri, kā arī dzīvojamās mājas piebūve un dārza māja, tāpat bija nepieciešama palīdzība pēc ceļu satiksmes negadījuma.

Kā informē VUGD, ceturtdien plkst.11.40 saņemts izsaukums uz Olaines novada Olaines pagastu, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Viens cilvēks no automašīnas izkļuva paša spēkiem. Ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas atbrīvoja trīs cilvēkus, no kuriem divus cietušos nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbiniekiem, savukārt vienam cilvēkam NMPD mediķi konstatēja nāvi. Ceļu satiksmes negadījuma vietā tika atvienotas automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtota ceļa braucamā daļa.

Piektdien ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Ādažu novada Carnikavas pagastā, kur dega atkritumu novietnes nojume un konteineri 12m2 platībā, vēsta glābšanas dienestā.

4.maija rītā plkst.6.42 VUGD saņēma izsaukumu uz Ropažu novada Stopiņu pagastu, kur dega divstāvu dzīvojamās mājas piebūves jumta pārsegums 20m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās pieci cilvēki. Plkst.8.11 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Sestdien plkst.15.03 VUGD saņēma izsaukumu uz Siguldu, kur dega garāža 75m2 platībā un tajā esošās divas vieglās automašīnas 10m2 platībā. Plkst.16.53 ugunsgrēks likvidēts, norāda glābšanas dienesta pārstāvji.

Plkst.20.11 VUGD saņēma izsaukumu uz Olaines novada Olaines pagastu, kur dega dārza māja 50m2 platībā. Plkst.21.55 ugunsgrēks likvidēts.

Savukārt īsi pēc pusnakts, naktī uz svētdienu, tika saņemts izsaukums uz Olaini, kur piecstāvu dzīvojamajā mājā uz plīts bija piededzis ēdiens 0,1m2 platībā. 

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.