Menu
 

Foto: Mārupes jauniešu centram "Hēlijs" nosvinēta divu gadu jubileja

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.marupe.lv Foto - www.marupe.lv

Mārupes jauniešu centra “Hēlijs” stāsts sākās 2022.gada 29.aprīlī un turpinās nu jau trešo gadu – tik tikko ar grandioziem svētkiem atzīmēta “Hēlija” otrā gada jubileju, informē Mārupes novada pašvaldībā.

Jauniešu centra svinību rīts tika sākās ar jogas nodarbību kopā ar Olgu Krišāni. Tam sekoja jau par tradīciju kļuvušais 3x3 basketbola turnīrs, kurā piedalījās astoņas komandas.

Ciemos uz “Hēliju” bija ieradušies arī vieslektori – Igors Šelegovskis ar publiskās runas attīstošo meistarklasi un Emīls Moldovans ar emocionālās labsajūtas nodarbību. Papildus tam norisinājās radošās darbnīcas, kur visiem bija iespēja veidot sapņu ķērājus, rokassprādzes, apgleznot auduma maisiņus un veidot “Hēlija” parakstu sienu uz lielformāta kanvas.

Visas dienas garumā bija iespēja arī apmeklēt teltis un piedalīties dažādās radošās aktivitātēs, ko piedāvāja “Bourzma”, Jaunsardze, “Papardes zieds”, “Brain Games” un Mārupes Valsts ģimnāzijas skolēnu parlaments.

Jauniešus sveica Mārupes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Valdis Kārkliņš un Mārupes novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītājas vietniece kultūras jomā Arta Vigule. Klātesošie tika aicināti cienāties ar jauniešu pašgatavoto biezpiena-cepumu kūku un kafiju.

Vakara noslēgumā ar lieliskiem priekšnesumiem priecēja “RTU Cheer”, kā arī muzicēja vietējie jaunieši – Agnis Vanags, Darja un Anna. Tomēr ar vislielākajām ovācijām uz nelielās “Hēlija” skatuves tika sagaidīta Latvijas estrādes leģenda Olga Rajecka. Izpildījusi tādas atpazīstamas dziesmas kā “Svētku diena”, “Kad man vairs nebūs 16” un citas, viņa aicināja celties kājās un ļauties deju soļiem ikvienam. 

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.