Menu
 

Pirmdien Jūrmalas domes ārkārtas sēdē lems par darbinieku skaita izmaiņām pašvaldībā

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pirmdien, 13.maijā, plkst.10 Jūrmalas domes ārkārtas sēdē domes deputāti lems par darbinieku skaita izmaiņām pašvaldībā, liecina pašvaldības mājaslapā publicētā domes sēdes darba kārtība.

Ar domes lēmumu Jūrmalas Kultūras centrā plānots precizēt un veikt izmaiņas darbinieku saraksta amatu nosaukumos, izsakot sarakstu jaunā redakcijā.

Kauguru kultūras namā plānots izveidot jaunu amata vienību - gaismas iekārtu tehniķis, bet Kauguru vidusskolā palielināt ēkas dežuranta amata vienību skaitu no 3 līdz 3,5 amata vienībām.

Mežmalas pamatskolā plānots palielināt ēkas dežurantu amata vienību skaitu no 1,5 līdz 2,3 amata vienībām, Majoru vidusskolā ēkas dežuranta amata vienību skaitu plānots palielināt no vienas līdz divām amata vienībām.

Pumpuru vidusskolā ēkas dežuranta amata vienību skaitu palielinās no 2,45 līdz trim amata vienībām, Vaivaru pamatskolā saglabās trīs ēkas un teritorijas dežuranta amata vienības.

Jūrmalas Bērnu un jauniešu centrā no 1.jūnija līdz 2029.gada 30.decembrim uz projekta "Proti un dari 2.0" īstenošanas laiku izveidos pašvaldības finansētu 0,3 amata vienību projektu koordinators, no 15.maija ēkas dežuranta amata vienību skaitu palielinās no vienas līdz 2,5 amata vienībām, bet no 1.septembra samazinās dzīvnieku kopēja amata vienību skaitu no 1,3 līdz vienai amata vienībai.

Jūrmalas pilsētas administrācijā, Īpašumu pārvaldes Pašvaldības īpašumu tehniskās uzturēšanas nodaļā iecerēts likvidēt amata vienību - speciālists apsaimniekošanas jautājumos, Pilsētplānošanas pārvaldes Teritorijas plānošanas nodaļā iecerēts likvidēt vienu amata vienību - teritorijas plānotājs kā arī veikt citas izmaiņas.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.