Menu
 

"Getliņi eko" Vides izglītības centru pērn apmeklēja vairāk nekā 8500 viesu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Aizvadītajā gadā "Getliņi eko" Vides izglītības centru apmeklēja vairāk nekā 8500 viesu no Latvijas un ārvalstīm. Ņemot vērā, ka vides izglītības jomā ir viena no uzņēmuma prioritātēm, 2023.gadā ir izdevies par 8% palielināt apmeklētāju skaitu Baltijas valstīs lielākajā sadzīves atkritumu poligonā.

Ekskursija sadzīves atkritumu poligonā "Getliņi" ļauj gūt priekšstatu par to, kāds ir pilns sadzīves atkritumu dzīves cikls. Tāpat ekskursijas laikā apmeklētāji gūst izpratni par atkritumu poligona apsaimniekošanu, enerģijas ražošanu un to, kā norit dārzeņu audzēšana vienās no modernākajām siltumnīcām Eiropā, pavēstīja "Getliņi eko" pārstāvis Ričards Aksels Ozoliņš.

Rīgas valstspilsētas un Ropažu novada pašvaldību kopīgi izveidotais uzņēmums "Getliņi eko" piedāvā bezmaksas ekskursijas darba dienās apmeklētājiem no 5 gadu vecuma, un tiek uzņemtas grupas 10-30 cilvēku sastāvā.

Uzņēmuma pārstāvji organizē izglītojošas nodarbības arī kultūras centra "Ulbrokas pērle" Zaļajā klasē, kur izglīto Ropažu novada iedzīvotājus un interesentus par atkritumu apsaimniekošanu, atkritumu dalīto vākšanu, dabas resursiem un citām ar vides aizsardzību saistītām jomām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.