Menu
 

Florbolistiem uzvaras Ādažos, Saulkrastos, Ulbrokā un Ķekavā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Visai veiksmīga nedēļas nogale bijusi Pierīgas florbola klubiem – uzvaras mājinieku komandas izcīnīja spēlēs Ādažos, Saulkrastos un Ķekavā, bet no Ulbrokas ar panākumu atgriezās Baložu florbolisti.

Virslīgas spēlē Ādažu sporta centrā florbola klubs “SĀC”/”Enfriho” uzņēma Bauskas florbolistus. Mājinieki 0:2 deficītu spēja pārvērst 4:2 pārsvarā, bet trešajā trešdaļā rezultāts atkal kļuva neizšķirts 5:5. Izšķirošie notikumi risinājās 7-8 minūtes līdz pamatlaika beigām, kad, spēlējot skaitliskā mazākumā, “SĀC” florbolisti pamanījās ne tikai nosargāt savus vārtus, bet paši iemeta divus golus un nosargāja uzvaru 7:6.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Alvis Dāle, Ralfs Stratans un Jānis Boroduška. Tabulā FBK “SĀC”/”Enfriho” ir sestajā vietā – sešas uzvaras un 16 punkti 11 spēlēs. Trešajā pozīcijā pēc kārtām ir florbola skola “Masters”/Ulbroka (21 p.) un septītajā – “Ķekava/RB&B” (15 p.).

Pie reta panākuma – tikai otrā sezonas astoņās spēlēs – sestdien Saulkrastu sporta centrā tika “SĀC” pirmās līgas komanda. Pirmās trešdaļas beigās mačā pret Salaspils novada klubu “Saulkalne” rezultāts vēl bija neizšķirts 3:3, bet turpinājumā bumbiņa lidoja tikai viesu vārtos – mājinieki svinēja pārliecinošu uzvaru 11:3.

Pa diviem vārtiem iemeta Regnārs Zukuls un Artūrs Zīverts, bet Tomass Zutis un Mārtiņš Neilands nopelnīja pa trim rezultativitātes punktiem (1+2). Austrumu grupā “SĀC” ar sešiem punktiem ir priekšpēdējā astotajā vietā. FK “Saulkalne” ir vienu pozīciju augstāk (7 p. 9 sp.).

Divu Latvijas otrās līgas debitantu – Ropažu kluba “Salibandīti” un florbola kluba “Baloži” – savstarpējā spēlē svētdien Ulbrokā mājinieki bija gan vadībā (2:0, 5:4), gan iedzinējos (2:4), taču pēdējās desmit minūtēs svaru kausus savā labā nosvēra Baložu florbolisti – 5:7.

“Salibandītu” rindās rezultatīvākais bija Rolands Līdums (1+2), bet viesiem – Kristers Januševskis, Ričards Dēvits (abiem pa 2+0) un Mārtiņš Puķīte (0+3). Austrumu grupas tabulā pēc astoņām kārtām FBK ”Baloži” dala pirmo vietu ar “Aizkraukle/Koknese” komandu (pa 21 punktam), trešie ir Inčukalna “Coyote”/”Tobio” (18 p.) un piektie FK “Salibandīti” (15 p.).

Nedēļas nogalē pie “FK Ķekava” komandas viesojās divi Igaunijas klubi. Sestdien ķekavietes, rezultatīvi aizvadot trešo trešdaļu un sasniedzot sezonas rekordu gūto vārtu skaita ziņā, ar 8:5 pārspēja Tallinas “Sparta” vienību (Ulrikai Skakovskai 4+1, Evijai Birkhānei 2+0, Kristiānai Elizabetei Krūmiņai 1+3). Savukārt svētdien ar 1:5 nācās piekāpties Igaunijas Dzīvības zinātņu universitātes (EMU) florbolistēm no Tartu.

Latvijas-Igaunijas līgas ieskaitē “FK Ķekava” ar trim uzvarām deviņās spēlēs (9 punkti) ir trešajā pozīcijā, bet Latvijas virslīgas vērtējumā ķekavietēm ir trīs zaudējumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.