Menu
 

Olaines futbolistes uzvar Ziemas kausa izcīņā, salaspilieši trešie Telpu futbola virslīgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Futbola federācija Foto - Latvijas Futbola federācija

Otro gadu pēc kārtas par pirmssezonas Ziemas kausa izcīņas uzvarētāju kļuvusi futbola kluba "Olaine" dāmu komanda, kas panākumu nodrošinājusi ar uzvarām pirmajās četrās turnīra spēlēs. Telpu futbola virslīgā vīriem beidzies pamatturnīrs, un izslēgšanas turnīram kvalificējušās abas Salaspils vienības.

Ziemas kausā piedalās sešas komandas, aizvadot viena apļa turnīru. FK “Olaine” nodrošināja pirmo vietu kārtu pirms turnīra beigām līdz ar uzvarām pirmajās četrās spēlēs. Olainietes turnīru “Rimi” Olimpiskajā centrā sāka ar 2:0 panākumu pār valsts čempionēm SFK "Rīga", turpināja ar uzvaru 4:2 pār Iecavas un Jelgavas apvienoto komandu, vēlāk ar 2:0 pārspēja futbola skolas "Metta" komandu, bet pirmo vietu nodrošināja ar 2:1 panākumu nedēļas nogalē pār Rīgas Futbola skolu, liecina Latvijas Futbola federācijas informācija.

Turnīra pēdējo spēli čempiones aizvadīs marta sākumā pret Ķekavas “Audu”, kas pirmajās trijās spēlēs zaudēja SFK “Rīga” 2:5 un futbola skolai “Metta” 1:5, bet ar 2:0 pārspēja FK “Iecava”/FK ”Jelgava” vienību.

Telpu futbola virslīgas čempionātā pēc aizvadītām 16 kārtām TFK “Salaspils” komanda ar astoņām uzvarām, trim neizšķirtiem, pieciem zaudējumiem un 27 punktiem ierindojās trešajā vietā patālu aiz abiem līderiem “Riga FC” (48 p.) un “RFS Futsal” (42 p.). Savukārt Salaspils Futbola akadēmijas vienība deviņu komandu konkurencē ierindojās septītajā vietā (10 p.).

Ceturtdaļfinālā, kas sāksies 24.februārī, sērijās līdz divām uzvarām TFK “Salaspils” sacentīsies ar sestās vietas īpašniekiem “Jēkabpils lūši/Ošukalns” futbolistiem, bet Salaspils FA – ar “RFS Futsal”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.