Menu
 

Saulkrastos nepārtrūkst Dobeles handbolistu uzvaru sērija, panākums arī salaspiliešiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Latvijas handbola virslīgas nedēļas centrālajā spēlē Saulkrastos līderi ZRHK “Tenax/Dobele” uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komandu. Panākumu sestdien guva arī “Salaspils” handbolisti.

Virslīgas handbols Saulkrastu sporta centrā pēc ilga pārtraukuma viesojās ar turnīra tabulas pirmās un trešās vietas īpašnieku savstarpējo cīņu. MSĢ audzēkņiem gan neizdevās pārtraukt Dobeles komandas uzvaru sēriju, kas Latvijas čempionāta nu sasniegusi 16 spēles, tomēr intrigu viņi uzturēja gandrīz līdz pašām beigām un pretiniekiem atslābt neļāva.

Tālāk par triju vārtu tiesu mājinieki dobelniekiem ilgi neļāva aizbēgt, bet otrā puslaika sākumā uz īsu brīdi pat izvirzījās vadībā (17:16). Tikai pēdējās piecās minūtēs viesi pirmo reizi panāca “plus pieci” un beigās svinēja kārtējo uzvaru 34:30.

“Salaspils” handbolisti izbraukuma spēlē sestdien pret handbola klubu “Vaiņode” lielāko cīņas gaitu bija zaudētājos – laukuma saimnieki vairākkārt sasniedza triju vārtu pārsvaru (5:8, 13:16, 20:23). Desmit minūtes pirms beigām salaspilieši vēl bija iedzinējos 23:25, taču tad iemeta sešus vārtus pēc kārtas un atlikušajā laikā nosargāja uzvaru 31:27.

Aleksandrs Pacikailiks viesu labā guva 13 vārtus, pa četrām reizēm precīzi bija Kaspars Luksis un Artūrs Kļaviņš.

Virslīgas tabulā ZRHK “Tenax/Dobele” handbolistiem ir 16 uzvaras 16 spēlēs un 32 punkti, tuvākos sekotājus “ASK Zemessardze LSPA” komandu viņi apsteidz par astoņiem punktiem. “Salaspils” 17 mačos ir piecas uzvaras, 10 punkti un sestā vieta astoņu klubu konkurencē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.