Menu
 

Turpinās pieteikšanās Ķekavas velobraucienam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Vienas no Latvijā lielākajām šosejas riteņbraukšanas sacensībām – “Ķekavas velobrauciens 2024” – šogad notiks jau 1. maijā. Rīkotāji aicina dalībnieki pieteikties kādai no četrām distancēm. Visas dienas garumā novada teritorijā plānoti satiksmes ierobežojumi.

“Milzīgs prieks, ka Ķekavas novada sporta organizatoru komanda jau sesto gadu var iepriecināt Ķekavas novada iedzīvotājus un velosporta draugus vienās no Latvijā lielākajām riteņbraukšanas sacensībām – Ķekavas velobraucienā. Lai visi no sacensībām aizbrauktu apmierināti un gandarīti, katram velobrauciena dalībniekam esam sarūpējuši īpašu piemiņas medaļu, kā arī vērtīgas pārsteiguma balvas sacensību izlozei. Šī gada galvenā balva ir pilsētas velosipēds “Coppi Sorrento”. Nāciet un piedalieties!” aicina Ķekavas sporta kluba vadītāja Dace Cīrule.

Šogad sacensību dalībnieki var reģistrēties vairākām velobrauciena distancēm: “XS rotaļlietas” bērnu distancei (400 m), “1a.lv” ģimenes distancei (7 km), “Ķekava” tautas distancei “Stiprie stilbiņi” (20 km) un “Isostar” izaicinājuma distancei (45 km). 25. aprīlī plkst. 19.00 “Isostar” izaicinājuma brauciena dalībnieki aicināti apmeklēt koptreniņu 45 km distancei Ķekava-Daugmale-Baldone-Ķekava, ko vadīs Latvijas amatieru čempione šosejas riteņbraukšanā Anita Antone. Starts no Ķekavas sporta kluba.

Ķekavas velobrauciens 2024 dalības maksa, reģistrējoties sacensībām līdz 23. aprīlim, ir no 3 līdz 15 eiro, bet sākot ar 24. aprīli – no 5 līdz 25 eiro. Dalības maksā iekļauta trases sagatavošana, pusdienas līdzņemšanai, viens dzirdināšanas punkts, labierīcības (WC un duša), mantu glabātuve, policijas, mediķu un tiesnešu darbs, rezultātu apstrāde, īpaša piemiņas medaļa, atrakcijas bērniem. Starta numurus varēs izņemt 30. aprīlī Ķekavas sporta klubā un sacensību dienā pasākuma norises vietā.

Paralēli riteņbraukšanas sacensībām visas dienas garumā bez maksas notiks dažādas aktivitātes pieaugušajiem un bērniem. Mazos pasākuma apmeklētājus iepriecinās dažādas spēles, radošās darbnīcas, kā arī sportiskās aktivitātes “Stiprais cālis”, pārbaudot jaunos velobraucējus veiklībā, attapībā un precizitātē.

Ķekavas velobrauciena dienā trešdien, 1.maijā, paredzēti ceļu satiksmes ierobežojumi gan uz lielajiem valsts nozīmes ceļiem A7 (Bauskas šoseja) un A5 (Rīgas apvedceļš), gan P85, P89 un P90 ceļu posmos, kā arī pašā Ķekavas centra apkaimē. Pasākuma rīkotāji aicina autobraucējus un pasākuma viesus laikus iepazīties ar satiksmes ierobežojumiem, lai varētu saplānot ērtāku pārvietošanās maršrutu, ņemot vērā gaidāmās izmaiņas.

Reģistrācija sacensībām, distanču apraksti, dienas programma, satiksmes ierobežojumu kartes un cita aktuālā informācija atrodama Ķekavas novada Sporta centra vietnē.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.